keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Pesukarhuja ja muuta peruspertsaa

Kyllä lapset kasvaa nopeasti - sillä vastahan keväällä tein urakalla 104cm vaatteita ja nyt piti jo piirtää 110cm kaavoja. Päästiin vielä saumurin kanssa yhteisymmärrykseen, joten äidin vanha saumuri sai jäädä vielä taloon. Lähellä oli, etten heittänyt pihalle ja tilannut Tallinnasta uutta. Selialle tuli alkusyksystä Annikan suunnittelemaa ihanaa pesukarhu -jerseytä ja pakkohan sitä oli saada. Raidan kanssa tästä tuli kyllä yks oma suosikki. Näiden housujen kanssa meinasi käydä huonosti, ensin hukkui vyörätökaitale, sitten housut hautautuivat työhuoneeseen - mutta onneksi eivät vielä olleet pienet, kun sain valmiiksi.  Housut on tehty Ultimate casual -kaavalla, mutta muutin taskut samanlaisiksi, mitä olen tehnyt Relaxed fitteihin. Kivan malliset perushousut, ja kun on sivusaumat, niin saa helposti tehtyä taskutkin. 


Housujen kaava: OB 4/13 Ultimate casual
Kankaat: Racoon Dreams -jersey, Selia, mu-va raita KVK, harmaan college Nanson palakankaita, harmaa resori Kameleont DesignNäihin tuli  vähän kasvunvaraakin. Setti numero kaksi: Little Lamb ja Saimit. Saimeihin olen nyt leikannut lahkeen resorit relaxed fitin kaavalla.


Kangaskaapin ei niin suosikitkin pääsivät paininjalan alle. Kangasvaihtareilta tullut Lillestoffin kivan värinen vihreä , mutta ruma kuosinen, jersey sai kaveriksi tumman ruskeaa rauhoittamaan kokonaisuutta. Tuo paita, jossa on etu- ja takakappaleet vihreät, päätyi päiväkotiin vaihtopaidaksi, ettei äidin silmiä ala särkemään ;)


Kangaskaappiin oli myös jäänyt näidenkin yökkäreiden kankaat. Tuosta Game -jerseystä piti tulla veljen pojalle paita, mutta omasta mielestä sininen on kyllä aika kauhean sininen. Yökkärit on kyllä hyvä tapa hävittää hutiostokset. Yöpuvuissa olen käyttänyt jo pitkään Little Lambin ja Saimien kaavoja.


Lisäksi valmistui relaxed fit housut ihanan tuntuisesta joustocollegesta. Näissä koko on jo 116cm.


Samalla tuli testailtua Pfaffin erilaisia joustotikkejä. Ehkä noita taskun resoreita varten voisi seuraavan kerran vaihtaa kaksoisneulan ;) Pfaffi ei kyllä yhtään yskinyt, kun päältä tikkasin vyötäröresorin sv:t huosun puolelle, ja tuossa taskun suun kohdalla on kuitenkin aika monta kerrosta resoria ja collegea.


Kaava: OB 1/2014 Relaxed fit
Koko: 116
Kankaat: Harmaa joustocollege, Tyyne-Esteri, harmaa resori Kameleont Design

4 kommenttia:

 1. Ihania! Möröt ja niiden kaverina olevat lökärihousut on suosikkeja!

  t. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lökärihousut on miunkin suosikketa tällä hetkellä.

   Poista