perjantai 1. toukokuuta 2015

Hurja hai huppari

Päiväkodin vappunaamiaiset tulossa. Aikaisemmin kysyin mikä Eemil haluaisi olla - kuulemma Myyrä tai dino. Jee, ajattelin selvitä aikaisemmin tekemälläni dinopaidalla, jota on kyllä paljon käytetty arkivaatteena, mutta olisi saanut kelvata. No, naamiaisia edeltävänä iltana miehet tulevat suunnistuskoulusta ja mies kysyy, että tiedänkö, että huomenna on naamiaiset ja mitä pieni mies haluaa olla. - Joo, joo. Mieli oli muuttunut ja pelkästään Myyrä asu kelpasi. Vanha Myyrä-huppari on jäänyt jo pieneksi ja en millään olisi jaksanut tehdä uutta samanlaista hupparia. Koko illan ehdottelun jälkeen kelpasi vain hai. Ensimmäisenä tuli mieleen Unikuun hai-penaali - ja siitä sininen huppari, punainen hupun vuori ja hupun ulkoreunaan vetoketjun hampaat. Kotona oli vain harmaan hampaisia traktorivetoketjuja ja hain hampaat on kuulemma valkoiset, joten askartelin paskartelin toista tuntia trikoosta ja tukikankaasta hampaita.


Tykkään kyllä näistä "rooliasuista", joissa on juttu on hupaussa ja vaatteet on näin käytettävissä muulloinkin kuin naamiaisissa. 


Hampaat on tehty trikoosta ja välissä on yksi kerros tukikangasta. Jonkin verran aikaa meni saumavarojen ohueksi saksimiseen ja kulmien auki leikkaamiseen, mutta nyt hampaat kyllä kestää kyllä lähi kuvaamisenkin :)Hurja hai! 


Hain kita. Vaikka itse sanonkin, niin tästä tuli tosi kiva ja visio kerrankin toteutui täydellisesti. Ja ilmeisesti käyttäjäkin tykkää, kun on jo toista päivää päällä <3


Kaava: Beagle boy OB 4/2013
Koko: 116
Kankaat: Farkun sininen joustocollege ja resori, Kameleont Desing, tiilen punainen jersey, Nosh ja valkoinen trikoo mummin perintöä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti