tiistai 28. tammikuuta 2014

Lemon Juice & The tissis

Tykästyin kovasti tuohon Lemon Juice-kaavaan - kätkee mahamakkaran sopivasti. Tällä kertaa tein kaula-aukon poimutukset yhdellä poimulangalla enkä framilonilla, niin kuin ohjeessa on. Poimutuksen pituus 12cm sekä edessä että takana. Kaula-aukossa kaksinkertainen resori. Lopuksi silitin tiikeri-silityskuvat paitaan, isompi eteen ja pienempi taakse olkapäähän. Tää kyllä lähtee ehdottomasti lomalle mukaan.



Edessä oleva kuva ei oikein pääse oikeuksiinsa , mutta tällainen tiikerin pää siitä löytyy


Kaava: OB 2/2013 Lemon Juice
Kangas: Viskoosi-trikoo Wexleriltä
Silityskuva: Tiger musta Flexfolie m. Glitzer Creator-71.destä

* En kyllä suosittele tuota Wexlerin palalaarista löydettyä trikoota kenellekään, heti ekan käyttökerran jälkeen ihan nyppyinen.

Toiseksi lomapaidaksi tein tissiksen kaavalla zikzak-tunikan. Jäin kyllä miettimään tulikohan tästä nyt miulle vähän liian levoton. Kanttasin ekaa kertaa reunat kolminkertaisella resorilla ja kaula-aukosta tuli kyllä ainakin nyt vähemmän antava kuin aikaisemmin.


Kaava: The Tissis muunnos
Kankaat: Siksak-trikoo Käpynen ja musta resori KVK

Loman alkua odotellessa :)

3 kommenttia:

  1. Jos on siksak liian levoton siulle, niin miulle saap lahjoittaa ;) Hieno tiikeri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulit kyllä mieleen tuota Tissistä tehdessä :) Kassotaan kui käy

      Poista
  2. Tosi hieno tuo tiikeri-paita! Miltäköhän se näyttäisi leveällä lantioresorilla? Voit kehitellä ja tehdä miulle koekappaleen. Onko se sitten hyvä vai huono asia että on vähemmän antava kaula-aukko tissiksessä? ;-)

    t. Minna

    VastaaPoista