sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Veivauksia

Ompeluryhmän perjantain haasteessa piti tehdä jotain minkä tekemistä on vältellyt. Miulle tuli heti mieleen, että body on sellainen mitä en ole koskaan suunnitellut tekeväni kanttauksien takia. Nyt se on kuitenkin tehty - eka body. Eikä se nyt loppu pelissä nyt niin hankala ollut. Vähän kanttaus tuossa raglansauman yläreunassa on epätasainen, mutta koeversioon kelvollinen. Kätevästi sain tähän käytettyä yhden jämä tilkun kokonaan, kun teki tuollaiset pitkät hiharesorit.


Nepparit puuttuu vielä, mutta ihan tyytyväinen olen tähän ekaan bodyyn. Jännityksellä odotan torstaita, että näkee miten tämä sopii käyttäjälleen.Kaava: OB 6/2012 Kisuliini muokattuna
Koko: Pituus 74 alhaalla sv:t, muuten 68
Kankaat: Liandon vihreä Zoo ja Kameleont Desingin ruskea resori

Edellisen perjantain naistenpäväveivaus ei ollut kyllä miun suosikki - en oikein syttynyt tuolle kirkkovene kuosille vaikka ajatus sen takana onkin kaunis. Täältä löytyy lisätietoa kankaasta http://mariannevalola.com/about/. Itse päädyin kankaan kanssa tuollaiseen hatun kaavoituskokeiluun. Pienellä fiksailulla tuosta kaavasta saa kyllä hyvän. Tämä hattu jää kyllä pihakäyttöön eikä näe kaupunkielämää.


Kaava: Oma
Kankaat: Naisten päivä-kangas, toinen kangas äitini kangasvarastoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti